Gæstesejler på Mariagerfjord, køb den nye fjordbillet via dette link. TRYK HER

IMG_6827
IMG_6827

press to zoom
DJI_0130
DJI_0130

press to zoom

press to zoom
IMG_6827
IMG_6827

press to zoom
1/24

Om havnen

 

Havnen i Høllets bådelaug består af 2 broer. En lille bro, hvor lidt større både kan ligge til og hovedbroen. På indsiden af hovedbroen er vanddybden så lav at kun mindre både kan ligge til. På ydersiden er vanddybden mellem 2.2 og 1.5 m.

 

Høllets bådelaug kan tilbyde toitter, strøm, vand, grill område og massere at hygge og flot natur

 

Havnen har ikke nogen rampe, så isætning af både fra trailer kan ikke lade sig gøre. Der henvises til Stinesminde eller Hobro.

 

 

Gæstesejlere

Gæstesejlere er mere end velkommen i Høllet, der er 1. gæsteplads for enden af hovedbroen, men der kan nemt være grønt på de faste pladser, så kig endelig ind for en overnatning i vores smukke omgivelser. Det er også muligt at ligge ved turbøjen eller for anker inde ved Høllet. Ring evt. til bestyrelsen og hør hvordan gæsteplads situationen ser ud.

 

Eneste "hindring" ved anløb til havnen er en stor sten, som vi forsøger at markere med en pæl. Hold godt til styrbord rundt om Langodde, når du kommer fra Hobro!

Den første bro du møde er en privat bro, hvilket er tydeligt skiltet, den er forbeholdt medlemmer fra Hobro og Hadsund sejlklub. Men lige efter har du Høllet bådelaug, du er mere end velkommen.