top of page

Om havnen

 

Havnen i Høllets bådelaug består af 2 broer. En lille bro, hvor lidt større både kan ligge til og hovedbroen. På indsiden af hovedbroen er vanddybden så lav at kun mindre både kan ligge til. På ydersiden er vanddybden mellem 2.2 og 1.5 m.

 

Høllets bådelaug kan tilbyde toitter, strøm, vand, grill område og massere at hygge og flot natur

 

Havnen har ikke nogen rampe, så isætning af både fra trailer kan ikke lade sig gøre. Der henvises til Stinesminde eller Hobro.

 

 

Gæstesejlere

Gæstesejlere er mere end velkommen i Høllet, der er 1. gæsteplads for enden af hovedbroen. I 2020 er plads nr. 3,15 og 31 p.t. ikke udlejet, de må bruges af gæstesejler og der kan nemt være grønt på de faste pladser, så kig endelig ind for en overnatning i vores smukke omgivelser. Det er også muligt at ligge ved turbøjen eller for anker inde ved Høllet. Ring evt. til bestyrelsen og hør hvordan gæsteplads situationen ser ud.

 

Eneste hindring ved anløb til havnen er en stor sten, som vi forsøger at markere med en pæl. Hold godt til styrbord rundt om Langodde, når du kommer fra Hobro!

Den første bro du møde er en privat bro som er forbeholdt medlemmer fra Hobro og Hadsund sejlklub. Men lige efter har du Høllet bådelaug, du er mere end velkommen.

bottom of page